Over deze website.

Het KinderVoetTeam is ontstaan uit de enthousiaste samenwerking tussen Fysiotherapie de Molengaard (Harry Jan Keizer) en Podotherapie Rosien (Jolanda Rosien). Dit team verzorgt iedere eerste woensdagmiddag van de maand een spreekuur aan de Madridstraat 17 in Assen. Dit is in de praktijk van Podotherapie Rosien.

Het doel van dit spreekuur is om kinderen gezamenlijk (kinderfysiotherapeut en podotherapeut) te zien en te beoordelen. Er worden adviezen gegeven, o.a. over schoeisel en zo nodig worden zooltjes gemaakt ter ondersteuning van de kinderfysiotherapeutische behandeling. Ook kan een kindefysiotherapeutische behandeling gestart worden ter ondersteuning van de podotherapeutische behandeling.

Bij dit spreekuur zijn aanwezig de podotherapeut van Podotherapiepraktijk Rosien en de kinderfysiotherapeut van Fysiotherapie de Molengaard.

Ter ondersteuning van het KinderVoetTeam is deze website (www.dekindervoet.info) altijd in ontwikkeling. Hier zult u informatie gaan vinden m.b.t. de ontwikkeling van de kindervoet, het nut en de noodzaak van schoenen en voetverzorging en andere wetenswaardigheden.

 
De Kindervoet is een concept van Fysiotherapie de Molengaard en Podotherapie Rosien  © 2011 design: Slopsema Design